Sjuksköterska till kvinnokliniken

Kvinnoklinikens mottagning, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du erfarenhet av omvårdnadsarbete vid gynekologiska sjukdomar eller mottagningsarbete är det önskvärt. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 2019-02-01 eller efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal. Som anställd inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner. Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du kommer arbeta som sjuksköterska på kvinnoklinikens mottagning samt den gynekologiska vårdavdelningen. På mottagningen innebär tjänsten att arbeta med operationsplanering, boka operationer, ge patienten information inför operation och arbeta övergripande med remisshantering. Här får du arbeta i nära samarbete med läkare, barnmorskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Arbetet på operationsplaneringen kräver ett gott samarbete mot operationsenheten.

Vi ser att du i din sjuksköterskeprofession vill arbeta för och ge god vård till patienter på operationsplaneringen på kvinnoklinikens mottagning och på vår gynekologiska vårdavdelning. Framöver kan nya uppgifter tillkomma eller förändras då kliniken hela tiden strävar efter att använda kompetens på rätt sätt och har ett stort fokus på utveckling. Eftersom tjänsten är förlagd till både mottagning och avdelning innebär det arbete på dygnets alla timmar, såväl dag som kväll, natt och helg.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss strukturerar du din arbetsdag och tar ansvar för dina uppgifter. Du är en person som ser möjlighet i förändringar, arbetar bra tillsammans med andra och har förmåga att sätta dig in i andra personers perspektiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Katarina Böwing, 010-242 14 10. Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Anna-Frida Kånåhols och Linnéa Rydetorp, 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 24 januari 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska till kvinnokliniken Tillbaka till lediga jobb