Applikationsspecialist

Enhet Utveckling

Vill du vara en del av ett härligt gäng som tillsammans förvaltar och vidareutvecklar regionens IT-stöd till vård, kommuner och medborgare? Utmanas du av att vara med i teknikens framkant? Vi söker dig som vill vara med och driva vårt arbete mot ett regionalt integrerat och digitaliserat vårdstöd i världsklass.

Vi söker

IT-centrum söker nu en applikationsspecialist för uppdrag i vår förvaltningsgrupp "verksamhetsspecikfika system".
Vi ser helst att du har en högskoleutbildning inom IT eller likvärdig erfarenhet av förvaltning, testledning och/eller projektledning inom IT. Erfarenhet av att arbeta agilt är meriterande eftersom detta är IT-centrums arbetssätt.
Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som applikationsspecialist kommer du ingå i en förvaltningsgrupp som tillsammans ansvarar för olika specifika verksamhetssystem. Det kan innebära både förvaltning och vidareutveckling, bl. a konfigurering i befintliga applikationer, dokumentation av lösningar, utredningar och lösning av incidenter samt en aktiv roll i införandet av nya moduler.
I teamet finns följande kompetenser som du ska arbeta tillsammans med; applikationsspecialister, förvaltningsledare, kravanalytiker, testledare, IT-arkitekt, systemtekniker och projektledare. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten såväl i projekt som i löpande förvaltningsuppdrag, vilket kräver stor lyhördhet och samarbetsförmåga av dig som person i kombination med insikt i hur små systemförändringar kan påverka en större helhet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker en ansvarsfull och analytisk person, som är bekväm med att driva uppdrag och utredningar, gärna med projektledarprofil. Vi söker dig som gillar att jobba med olika typer av arbetsuppgifter som leder till utveckling och kvalitetssäkring av system och teamets arbete. Du är flexibel och är van vid att planera ditt arbete så att tidsramar hålls. Du bör ha en god kommunikativ förmåga och vara bra på att samarbeta då tjänsten innebär att du kommer jobba med olika roller hos IT-Centrum, verksamheter i regionen och leverantörer.
Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter, tar initiativ och har ett intresse av att utvecklas vidare tillsammans med oss i ett agilt arbetssätt.

Detta värderar vi högt

De strategiska målen för ITC är bl.a. IT som möjliggörare för verksamhet och medborgare och Professionell kunskap och förbättringskunskap hos våra medarbetare. IT-centrum är en stark och drivkraftig organisation där alla medarbetare förstår och känner stor delaktighet och engagemang för verksamhetens målsättningar, och bidrar således på bred front till att uppnå dessa.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 15 februari. Välkommen med din ansökan. För frågor kan du kontakta Enhetschef för Utveckling Karin Törnblom på tel. 072-2436681. Fackliga frågor Vision Anna Flodin tel. 010-242 4297, Saco Pekka Sirviö Strandroth tel. 010-242 6554.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist Tillbaka till lediga jobb