Vårdadministratör

Väster vårdcentral

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet på Väster vårdcentral!


Vi söker
Vi söker just nu två vårdadministratörer på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du är utbildad vårdadministratör och det är positivt om du har kännedom om journalsystemet Cosmic. Vi värdesätter också ett starkt intresse för IT-frågor.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med nära samarbete med övriga yrkesgrupper på vårdcentralen. Möjligheten att bidra till utveckling och upplägg av verksamheten är god och du erbjuds personlig kompetensutveckling inom ett eget spetsområde inom ramen för ditt uppdrag.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter som t ex IT-support. Du kommer att fungera som vårdcentralens administrativa expert och ansvara för flödet och hanteringen av olika administrativa uppgifter. Eftersom receptionsarbete ingår i uppdraget är du ofta patientens första kontakt med vårdcentralen. Det ingår även arbete på närakuten vissa helger per år.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss tänker vi att du har ambitioner att leverera hög service med kvalitet. Vi tror att du som person är trygg och stabil med god självinsikt där du på ett självständigt sätt strukturerar och planerar din arbetsdag. Du gillar att komma med egna förslag, du tar initiativ för att lösa de problem som uppstår och du arbetar aktivt mot att uppnå mål och goda resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Caroline Grahn, tfn 010-244 82 24. Facklig företrädare för Vision är Ann-Louise Niesel, tfn 010-244 82 30. Sista ansökningsdag är den 25 januari. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. 
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb