Dietist

Habiliteringscentrum Eksjö

Är du dietist och intresserad av ett arbete som präglas av samarbete och lagkänsla? Då är Habiliteringscentrum platsen för dig.      

Vi söker

Då en av våra kollegor går hem på föräldraledighet så söker vi nu hennes vikarie. Tjänsten är ett vikariat på heltid
from 2019-05-01 tom 2020-04-30 med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetet gäller både barn-ungdomar och vuxna i habiliteringscentrums målgrupper. Erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande. Då resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Ett arbete som är omväxlande, inspirerande och lärorikt . Du har dietistkollegor på kliniken men jobbar också tillsammans med de övriga habiliteringsprofessionerna. Tillsammans skapar vi bästa möjliga förutsättningar för patientens habiliteringsprocess.

Det här får du arbeta med

Som dietist hos oss arbetar du med barn, unga och vuxna. Du kommer arbeta med nutritionsbedömningar och behandling, enskilt och i grupp, samt telefonkonsultation med till exempel nätverk, boenden och sjuksköterskor. Vidare ingår arbetsuppgifter som att informera, handleda och stötta föräldrar, närstående samt olika personalgrupper. Samtidigt som mycket av arbetet sker i samarbete med övriga kollegor i teamen så kommer du också ha ett nära samarbete tillsammans med övriga dietister i verksamheten. I din introduktion hos oss kommer du att få handledning av en habiliteringsdietist.

För att du ska trivas hos oss

Du visar prov på god samarbetsförmåga där du med din kompetens och roll kan relatera till övriga professioner på ett lyhört sätt. Som person är du lugn och trygg och kan på ett strukturerat sätt ansvara för dina arbetsuppgifter. Du bidrar med arbetsglädje till gruppen, visar omtanke om både patienter och dina arbetskamrater.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter vårt teamarbete och är stolta över vår verksamhet! Vi arbetar med ett gott patientbemötande i alla situationer och en hög patientsäkerhet där tillgängligheten ska vara hög med tydliga processer. Det är viktigt att du kan stå för och följa våra kärnvärden som är medskapande, meningsfullhet och kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor vänligen kontakta enhetschef Stefan Elg, 010-243 73 24. Facklig företrädare för SACO, Rebecka Johansson, 010-242 43 11. Facklig företrädare för Naturvetarna, Lina Bringner, 010–243 46 45. Sista ansökningsdagen är den 28 februari 2019, men då vi jobbar med ett löpande urval så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

                                                                                

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb