Undersköterska

Ortopedisk vårdenhet, Höglandssjukhuset Eksjö

Tycker du om att ta hand om andra människor och få dem att må bra? Sök då tjänsten som undersköterska och bli en del av vår verksamhet! #sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta på den ortopediska vårdenheten med oss i vårt härliga team! Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdenhet och ett intresse för ortopedi.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande arbete på en trevlig arbetsplats där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team. Vi ger dig goda möjligheter både till kompetensutveckling såväl som personlig utveckling samt en introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

I ditt arbete som undersköterska arbetar du bland annat med optimering i samband med operation, det vill säga att du ansvarar för den basala omvårdnaden inför och efter själva ingreppet. Du arbetar även aktivt med rehabilitering tillsammans med patienten där områden som mobilisering, nutrition och förebyggande arbete för att förhindra trycksår och vårdrelaterade infektioner ingår.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du som person är lugn och stabil, även i stressande och pressande situationer. Du arbetar bra med andra människor och är serviceinriktad. I din arbetsroll planerar och organiserar du ditt arbete självständigt, samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Charlotte Hägneryd, 010-243 75 88 eller Jennie Evertsson, 010-243 59 82 . Facklig företrädare för Kommunal är Darick Wardh eller Anita Gustavsson, 010-243 58 10. Sista ansökningsdag är den 22 januari 2019.
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb