Överläkare/specialistläkare lungmedicin

Medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är nyfiken på en ny arbetsplats, och vill kunna få chansen att arbeta med hela det lungmedicinska området i en miljö där du får utrymme att utvecklas enligt egna önskemål och förutsättningar.

Det här får du arbeta med

Vi bedriver en omfattande diagnostisk verksamhet med viss betoning på cancer. Vi bedriver avancerad bronkoskopiverksamhet med EBUS-teknik och sjukhuset har en helt ny PET/CT-enhet sedan hösten 2018. All lungcancerbehandling inom Region Jönköpings län sker hos oss. Möjligheter finns att arbeta med sluten och öppen vård med ett brett lungmedicinskt spektra. Vi har en stor verksamhet för oxygen- och ventilatorbehandling i hemmet.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du trivs och arbetar bra med andra människor. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Oavsett vilken nivå i karriären som du befinner dig på så kan vi erbjuda dig en stimulerande och utvecklande miljö. Tjänstenivå beror på din utbildningsnivå och erfarenhet. Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med ett tvärprofessionellt arbetssätt. På enheten bedriver vi hela spektrat av lungmedicinsk vård i både öppen och i sluten vård. Vi bedriver omfattande samarbete kliniskt inom vår region med sjukhusen i Eksjö och Värnamo. Vi samverkar nära med onkologkliniken och infektionskliniken med regelbundna möten. Vår allergiverksamhet sköts av två allergispecialister. Möjligheterna till forsknings- och utvecklingsarbeten är goda. Vi har en disputerad kollega och en doktorand på sektionen.

Detta värderar vi högt

Du har ett bra omdöme och i din yrkesroll gör du korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är positivt inriktad på gott samarbete och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens i teamet för att ständigt förbättra vården och ge våra patienter den bästa vården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor eller funderingar, hör gärna av dig till verksamhetschef Eva-Lena Enell, 010-242 63 44, eva-lena.enell@rjl.se eller till Magnus Kentson sektionschef för lung-och allergisektionen, 010-242 19 77, magnus.kentson@rjl.se.
Facklig företrädare för Läkarföreningen är Carolin Hägglund, 010-242 91 36, carolin.hagglund@rjl.se.
Du kan även kontakta rekryteringsspecialist Fia Magnusson på 0703-49 39 45.

Sista ansökningsdag är den 3 mars 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare/specialistläkare lungmedicin Tillbaka till lediga jobb