Distriktssköterska/Sjuksköterska

Hälsans vårdcentral 2, Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker

Vi söker en engagerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av telefonrådgivning, för tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete där arbetsuppgifterna växlar mellan i första hand telefonrådgivning, egen mottagning och arbete på vår distriktssköterskemottagning eller i akutteam. Viss tjänstgöring på Närakuten i Jönköping kan förekomma.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du har ett viktigt arbete med att vara patientens första kontakt för att sedan triagera till rätt vårdnivå på vårdcentralen så att patienten får en tydlig bild av vad som ska hända i nästa steg. Vi tar tillvara din kompetens och ger dig möjlighet att utveckla den.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du har förmågan att ta initiativ och uppnå resultat. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar strukturerat. Det är viktigt att du ser fördelarna med att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi ger dig förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Cecilia Svensson, tfn 072-249 02 11. Facklig företrädare för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80. Sista ansökningsdag är den 2019-01-27. Välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb