Fastighetstekniker, inriktning el

Regionfastigheter, Fastighetstekniska enheten, Eksjö

Regionfastigheter söker en fastighetstekniker - inriktning el, med placering på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Vi söker
Du är utbildad elektriker med flera års dokumenterad erfarenhet av fastighetsdrift, installationsarbete och gärna underhåll. Kunskap och erfarenhet av arbete med automation, ställverk, reservkraft och fastighetsnära teknikområden är meriterande. Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår, vilket kräver omdöme och anpassningsförmåga. Du har god datorvana och behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Beredskap kommer att ingå i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss på Regionfastigheter får du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i en komplex miljö. Din placering är på Höglandssjukhuset i Eksjö, men resor i tjänsten till våra fastigheter i grannkommunerna kan förekomma varför B-körkort är ett krav.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetet omfattar underhåll av elanläggningar, hissar, ställverk och reservkraft, samt även en del nyinstallation. Du kommer att arbeta med både starkströms- och svagströmsinstallationer. Du kommer att ingå i vår beredskapsstyrka med 30 minuters inställelsetid till sjukhuset.

För att du ska trivas hos oss
Du är serviceinriktad, självgående och ansvarstagande, har en tydlig kommunikation och arbetar lätt tillsammans med andra människor. Du har ett gott omdöme och förmåga att göra korrekta prioriteringar. Du arbetar självständigt och strukturerat samtidigt som du tar egna initiativ och uppnår resultat. Vidare är du flexibel och har har förmågan att analysera och lösa komplicerade problem.

Detta värderar vi högt
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad
Ring gärna Driftchef Mikael Pettersson, tfn 010-243 69 01, så får vi möjlighet att berätta mer om tjänsten. Facklig företrädare är Mattias Moberg, 010-242 27 34 för Kommunal och  Tina Laine Tollström, 010- 24 259 13 för Vision. 

Välkommen med din ansökan senast 27 januari 2019. 


Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fastighetstekniker, inriktning el Tillbaka till lediga jobb