Verksamhetschef

Norrahammars vårdcentral

Vi söker

Vi söker en engagerad och etablerad ledare med passion att inspirera, motivera och driva förändringsarbete tillsammans med medarbetarna. Vi ser att du har en högskolexamen inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av arbete inom området. Vi ser även att du har väldokumenterad erfarenhet av tidigare chefs- och ledaruppdrag. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

För att nå våra mål behöver vi engagerade chefer i Bra Liv. Vi erbjuder därför stor frihet i det stimulerande arbetet med att leda och utveckla verksamheten. Du är givetvis inte ensam - till din hjälp har du kunniga och engagerade medarbetare och din egen ledningsgrupp på vårdcentralen.

För att skapa förutsättningar att trivas och lyckas med ditt uppdrag erbjuds du stöd, inspiration, utbildning och utveckling. Du deltar exempelvis i vårt chefsintroduktionsprogram, erbjuds mentorsstöd och medverkar i olika utvecklingsarbeten. Du har dessutom en naturlig plats i vårt nätverk bestående av andra verksamhetschefer inom Vårdcentralerna Bra Liv.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession, med tidsbegränsat förordnande som verksamhetschef. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Du kommer att få en individuellt utformad introduktion för din nya roll och kontinuerligt stöttas av professionell kompetens från Bra Livs ledningsstab inom kommunikation, ekonomi, HR- och utvecklingsfrågor.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I din roll som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för ekonomi-, personal-, arbetsmiljö-, och utvecklingsfrågor på vår vårdcentral. Du arbetar aktivt med verksamheten utifrån regionens budget- och flersårsplan där du omvandlar mål till handlingsplaner, följer upp utfall och agerar vid avvikelser. Du är en positiv värdebärare för verksamheten och tar initiativ till att tillsammans med medarbetarna möta kommande utmaningar i verksamheten samtidigt som du värnar en hälso-främjande arbetsmiljö. Som verksamhetschef ingår du dessutom i Bra Livs ledningsgrupp där du tillsammans med övriga verksamhetschefer bidrar till att marknadsföra, driva och utveckla primärvårdens frågor.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du ser det som en utmaning att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbetet med dina medarbetare. För att lyckas i din roll som verksamhetschef ser vi att du arbetar mål- och resultatinriktat i dina ansatser. Du stimuleras av utvecklings- och förändringsarbete och driver detta med stort engagemang. Du kan på ett tydligt och lyhört sätt kommunicera din viljeinriktning och entusiasmerar och engagerar dina medarbetare. Vi tror att du har god helhetssyn och förmåga att se och engagera alla yrkesprofessioner.

Detta värderar vi högt

Vår målsättning en bättre hälsa för alla når vi genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet i allt vi gör. Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att vår arbetsplats ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vår direktör Charlotta Larsdotter, tfn 010-242 67 11 alternativt 076-724 45 39.
Fackliga företrädare för Läkarföreningen är Axel Petersson, tfn 010-242 39 31, Kommunal Carina Sjögren, tfn 010-242 15 78, SACO Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010-242 44 64, för Vision Christina Flodén, tfn 010-242 21 72 samt för Vårdförbundet Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 28 januari. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb