Logoped

Rehabiliteringscentrum Jönköping

Välkommen att bli en del av vår kompetenta och engagerade arbetsgrupp! Vi erbjuder en stimulerande miljö där du kommer vara en del i ett kollegialt sammanhang med flera logopeder.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad logoped och har ett intresse för att arbeta med logopediska områden gällande barn i olika åldrar. Arbetet avser 50-100% tom 2019-12-31 med start enligt överenskommelse. Eventuellt kan vikariatet komma att förlängas.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:Våra förmåner

Det här får du arbeta med

I arbetet som logoped hos oss, träffar du barn i olika åldrar och med varierande behov. Du möter barn i förskoleålder som har svårt att utveckla tal, språk och/eller kommunikation. Du genomför bedömning/kartläggning, ger rådgivning om förhållningssätt och språklig stimulans och ger direkta behandlingsinsatser när det är aktuellt. En del av tjänsten kommer riktas mot utredning av språkliga svårigheter hos barn och ungdomar i skolåldern. Du träffar då barn och vårdnadshavare för samtal och genomför språklig testning med barnet. Efter utredning ger du information om resultat samt rekommendationer till familj och ofta även till skolan. I arbetet ingår samverkan med vårdnadshavare och personer i barnets närhet. Det kan också vara andra professioner runt barnet, så som barnhälsovårdspersonal, pedagoger i förskola/skola och psykolog. I arbetet ingår också samverkan med andra verksamheter t ex Barnhälsovården och Barn- och ungdomspsykiatrin.

En styrka på vår arbetsplats är att vi är flera logopeder som arbetar med barn och ungdomar, det finns alltid någon att rådfråga och vi är måna om att stötta varandra i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Nina Bengtsson tfn 010-242 32 17. Facklig företrädare för SACO är Tommy Johansson, 010-2421068. Sista ansökningsdag är den 27 januari 2019. Ansökningarna handläggs löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Logoped Tillbaka till lediga jobb