Vårdadministratör

Gislaveds vårdcentral

Vi söker
Vi söker just nu en vårdadministratör på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du är utbildad vårdadministratör och det är positivt om du har kännedom om journalsystemet Cosmic. Vi värdesätter också ett starkt intresse för IT-frågor.

Vi erbjuder dig
-Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
-Individuell kompetensutveckling
-En bra, härlig och kompetent personalgrupp
-Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet dvs. en god och fin arbetsmiljö
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter som vårdadministratör på en vårdcentral såsom: medicinsk dokumentation, receptionsarbete, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter som t ex IT-support. Du kommer att fungera som vårdcentralens administrativa expert och ansvara för flödet och hanteringen av olika administrativa uppgifter. Eftersom receptionsarbete ingår i uppdraget är du ofta patientens första kontakt med vårdcentralen. Det ingår även arbete på närakuten vissa helger per år.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss tänker vi att du har ambitioner att leverera hög service med kvalitet. Vi tror att du som person är trygg och stabil med god självinsikt där du på ett självständigt sätt strukturerar och planerar din arbetsdag. Du gillar att komma med egna förslag, du tar initiativ för att lösa de problem som uppstår och du arbetar aktivt mot att uppnå mål och goda resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors, tfn 010-24 42094. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 010-242 15 85. Sista ansökningsdag är den 25 januari. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. 
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb