Vårdadministratör

Medicin- och geriatrikkliniken, vårdadministrationen, Värnamo sjukhus

Är du vårdadministratör och vill ha ett intressant arbete tillsammans med arbetskamrater som trivs och har roligt ihop? Då söker vi dig till vår arbetsgrupp på medicin- och geriatrikkliniken på Värnamo sjukhus.

Vi söker

Vi söker dig som som är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare med kunskaper inom diagnoskodning, medicinsk dokumentation, IT samt gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Vi välkomnar både dig som är ny i din roll eller har lite mer erfarenhet. 

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du arbetar heltid men önskemål om annan sysselsättningsgrad kan diskuteras. Hos oss får du ett varierat och stimulerande arbete tillsammans med en sekreterargrupp på 17 medarbetare. Du kommer själv att kunna vara med att påverka om du till största delen vill arbeta mot öppenvården eller mot slutenvården och vi hittar tillsammans ett arbetssätt som passar både för dig och för oss som grupp. Vi ser det också som självklart att du blir introducerad i arbetet och blir även tilldelad en handledare för att lättare komma in i arbetet. Vi tar även så långt som möjligt hänsyn till egna önskemål om arbetstider. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Inom kliniken arbetar vi med många olika medicinska specialiteter, vilket ger ett omväxlande arbete. Vi har patienter både inom öppen- och slutenvård. I öppenvården kommer du att ansvara för administration inom någon av de medicinska specialiteterna samt arbeta med sedvanliga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Om du är intresserad av IT finns även här områden att ansvara för.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är noggrann och flexibel och kan hantera flera olika frågor samtidigt. Du ska tycka om att arbeta i team men också kunna fungera självständigt och ta eget ansvar och egna initiativ. Du har god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet där patienten alltid är i centrum. För oss är det viktigt att samarbeta och ställa upp för varandra i det dagliga arbetet. Vi värderar också nytänkande och engagerade medarbetare så att verksamheten drivs framåt.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om vad det innebär att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Anki Lindhe, 010-244 75 29. Facklig företrädare för Vision är Maria Nassirpour, 010-244 75 30.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2019. Ansökningarna handläggs löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb