Tandläkare

Folktandvården, Region Jönköpings län

Nu är det dags för vårens stora tandläkarrekrytering! Vi fyller på med entusiastiska, engagerade och kompetenta tandläkare. Vi riktar oss till både dig som är ny i yrket och dig med rik erfarenhet

Vill du bli en del av en passionerad folkhälsoaktör som arbetar för bästa möjliga munhälsa? Bli det hos oss!

Vi söker

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller är i slutet av din tandläkarutbildning. Körkort B är meriterande liksom erfarenhet av journalsystemet T4.

Vi förväntar oss att du har en ambition att utvecklas i din yrkesroll med mål att bli en riktigt bra allmäntandläkare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi söker tandläkare till följande kliniker 
Anderstorp Folktandvård                    
Eksjö Folktandvård
Gislaved Folktandvård
Nässjö folktandvård
Smålandsstenar Folktandvård
Sävsjö Folktandvård
Tranås Folktandvård
Vetlanda Folktandvård
Vråen Folktandvård Värnamo
  
I området runt Jönköping stad finns ett antal vakanta tjänster. Området består av följande kliniker:
Badhuset Folktandvård Huskvarna
Bankeryd Folktandvård
Gränna Folktandvård
Hälsan Folktandvård Jönköping
Mullsjö Folktandvård
Norrahammar Folktandvård
Rosenlund Folktandvård Jönköping
Råslätt Folktandvård
Tenhult Folktandvård
Öxnehaga Folktandvård Huskvarna

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag.

Som tandläkare inom Folktandvården erbjuds du en genomtänkt och yrkesanpassad introduktion både på den egna arbetsplatsen, men också i Folktandvården i sin helhet. Vi jobbar dagligen i en stimulerande miljö med många intressanta och spännande patientfall. Det gedigna vårdpanoramat gör att du snabbt blir duktig i din yrkesroll. Inom vår organisation har vi ett utvecklande kunskapsflöde genom ett tätt samarbete mellan allmäntandvården och specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen.

Det här får du arbeta med

Tandvård för barn och vuxna inom hela odontologin. 

För att du ska trivas hos oss

Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Du trivs att arbeta i team och genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till en positiv stämning på kliniken. I mötet med patienter är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig alltid om att ditt budskap nått fram.

Du trivs att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö och har lätt för att ställa om när dagen får ändrade förutsättningar. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt.

Detta värderar vi högt

I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra. Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och sedan väljer den eller de kliniker du är intresserad av. Är du intresserad av kliniker runt Jönköping stad söker du i hela området. Vi kommer ta kontakt för att diskutera vidare.

Sista ansökningsdag är den 17 februari 2019. För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

För frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-konsult Cindie Ljungström 010-242 53 19, cindie.ljungstrom@rjl.se.

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandläkare Tillbaka till lediga jobb