Vill du ha ett viktigt sommarjobb och utöka din kompetens inom sjukvård?

Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du redo för nästa utmaning i din yrkeskarriär? Vill du utföra ett arbete som gör skillnad? Då har vi sommarvikariatet för dig! Genom att arbeta som extravaksresurs ingår den totala omvårdnaden av patienten i dina arbetsuppgifter. Du får dessutom chansen att arbeta på flera olika kliniker.

Vi söker

Vi söker dig som vill bredda din kompetens i din yrkesroll och få mer arbetslivserfarenhet. Du är examinerad undersköterska eller läst minst fyra terminer till sjuksköterska eller läkare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från undersköterskeyrket.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en fördjupad introduktion med utbildning för att vårda svårt sjuka patienter. Den ger dig kunskap om förebyggande åtgärder när det gäller trycksår, ohälsa i munnen, förebygga fall och förhindra undernäring. Du kommer även att få utbildningar i trakestomivård, NEWS och HLR.

Tjänsten är på 100% dag/kväll eller 70-100% natt. Vi ser gärna att du kan påbörja din introduktion i början av juni. Vikariatet är under perioden 2019-06-10 - 2019-08-18 med introduktion och utbildning innan vikariatets start.

Det här får du arbeta med

Basal omvårdnad som till exempel tvättning, renbäddning, vändning, munvård samt följa vitala parametrar för att övervaka patientens tillstånd. Detta innebär att du jobbar självständigt kring en svårt sjuk patient.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas ska du kunna arbeta självständigt och vara självgående. Du tycker det är givande och spännande att rotera mellan olika avdelningar och vi ser gärna att du är trygg och stabil i dig själv, och i din yrkesroll.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Lillieberg, HR-partner, 010-242 12 44. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019. Vi tillämpar löpande rekrytering. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har löpt ut, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vill du ha ett viktigt sommarjobb och utöka din kompetens inom sjukvård? Tillbaka till lediga jobb