Logoped

Habilieringscentrum, Eksjö

Vi söker

En legitimerad logoped till en tillsvidareanställning. Tillträde 2019-08-12 eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionedsättning. Då resor i tjänsten förekommer är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete i ett team med öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med utmanande arbetsuppgifter där du får vara med och forma våra habiliteringsinsatser. Vi har logopedkollegor på plats i samma hus och som arbetar med liknande uppdrag. Vi erbjuder också goda möjligheter till kompetensutveckling samt regelbundna yrkesträffar med kollegor.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuderVåra förmåner

Det här får du arbeta med

Som logoped inom Habiliteringen får du arbeta inom olika logopediska områden. Det innebär ett varierande arbete med tal, språk och kommunikation, AKK (alternativ kompletterande kommunikation), oralmotorik och ät- & sväljsvårigheter. Förutom kontakt med barn/ungdomar och anhöriga ges även råd och konsultation till personal kring barnen/ungdomarna. Arbetet sker främst i verksamhetens lokaler men även i hem, förskola och skola.

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg, stabil och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare ser du helheten och tar hänsyn till det större perspektivet och sätter upp och håller tidsramar.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta enhetschef, Stefan Elg, tfn. 010-243 23 74 Facklig representant är Åse Nylander, tfn, 010 -242 43 45 Logoped Åsa Hultegård, tfn, 010-243 73 34
Sista ansökningsdag är den 1 Mars 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Logoped Tillbaka till lediga jobb