Undersköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du ha ett omväxlande arbete på ett av Sveriges bästa sjukhus? Nu söker vi nya medarbetare till vår interna resursenhet för undersköterskor på medicin- och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdavdelning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. När passar det dig bäst att arbeta på dygnet? Våra patienter har behov av vård dygnet runt, vilket gör att du kan välja att arbeta på dag/kväll eller natt.

Vi erbjuder dig

Att arbeta inom resursenheten ger dig möjlighet att utvecklas inom hela kliniken och dess olika specialiteter, samtidigt som din kompetens alltid kommer vara efterfrågad. Att arbeta på klinikens olika avdelningar ger dig möjlighet att arbeta med varierade patientgrupper, kollegor och inom olika områden. Vilken av våra medicinska inriktningar tycker du bäst om? Hos oss får du chansen att testa olika för att hitta den som passar dig bäst.

Vår klinik består av sex vårdavdelningar med olika inriktningar där vi arbetar med geriatrik, lungmedicin och gastroenterologi, kardiologi, hematologi, njurmedicin och diabetes. Vi har även en dialysenhet samt en strokeavdelning. Vill du få en inblick i hur det är att jobba på medicin- och geriatrikkliniken?  Klicka här för att se hur några av våra medarbetare beskriver arbetsplatsen!

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Om du arbetar på natten får du ett lönetillägg. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på resursenheten får du arbeta på den vårdenhet där behovet är som störst. På natten fungerar du som en resursförstärkning till ordinarie personal. Arbetet som undersköterska innebär omvårdnadsinsatser, kontroller, provtagning och dokumentation. Du arbetar du i team tillsammans med övriga medarbetare på respektive vårdenhet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är flexibel och trivs på en arbetsplats med blandade arbetsuppgifter. Eftersom ditt arbete är varierat krävs det att du kan ta egna initiativ och har god förmåga att strukturera och arbeta självständigt. För att du ska trivas i din nya roll ser vi att du har förmåga att behålla lugnet även i akuta situationer med högre arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.
Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta någon av oss vårdenhetschefer för att få veta mer om vår klinik; Annica Mathson Berg, 010-243 57 57, Anki Bringner, 010-243 80 05, Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63, Mona Ottosson, 010-243 44 05, Camilla Nilsson, 010-243 43 05. Facklig företrädare för Kommunal är Peder Stjern, 010-243 55 05. 

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb