PTP-psykologer

Regionen Jönköpings län

Dagens Medicin rankar varje år landets 35 bästa mellanstora sjukhus. Våra tre sjukhus hamnar i år på plats 1, 2 och 7. 
Värnamo sjukhus, Höglandssjukhuset i Eksjö och Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är alla föredömen inom svensk vård och vårt PTP-arbete är inget undantag. Här erbjuds du ett beprövat och genomtänkt utbildningsprogram under ditt år som PTP-psykolog. 

Vi erbjuder dig

PTP-programmet i Region Jönköpings län är ett gediget program som såg dagens ljus första gången 2001. Sedan dess har vi år efter år kunnat vässa det till den väloljade process det är idag. Trots att vi har PTP-platser runt hela länet så träffas vi alla varje månad för föreläsningar och workshops med kunniga föreläsare och erfarna psykologer. En gång varje år bjuds också alla handledare in för något vi kallar Mentorsdagen. 
Blir du sugen på att se hur dina PTP-kollegor har det så finns självklart också möjligheten till studiebesök hos andra verksamheter.

Startdatum för din PTP-tjänstgöring bestämmer du och aktuell chef. PTP-programmet har inget start- och slutdatum, utan är ett rullande schema som alla nya PTP-psykologer hoppar på. Det innebär alltså att du kommer få träffa PTP-psykologer som är i starten av sin utbildningsanställning men också de som har varit med lite längre. 

Mer information om Regionens PTP-program hittar du här.

Så här gör du om du är intresserad

Nedan ser du de verksamheter som just nu söker en PTP-psykolog. Tjänsterna tillsätts löpande och söktrycket brukar vara högt, så vi skulle vilja be dig att i din ansökan rangordna de tre tjänster du är mest intresserad av. Listan med lediga PTP-tjänster uppdateras allt eftersom tjänsterna tillsätts eller ytterligare verksamheter ansluter. 

Rehabiliteringscentrum - Jönköping
1 plats. 
På rehabiliteringscentrum kommer du att bedöma och behandla patienter med olika somatiska sjukdomar och tillstånd som ligger till grund för den psykiska ohälsan.
Du arbetar tillsammans med övriga rehabiliteringsprofessioner samt med läkare och annan medicinsk personal.

Läs mer om rehabiliteringscentrums verksamheter här.

Psykiatriska kliniken, Psykosvården - Jönköping
1 plats.
Här får du arbeta med utredning, bedömning och behandling. Enheten har tre psykologer som du kommer att arbeta tillsammans med. Vi arbetar i tvärprofessionella team som består av kuratorer, arbetsterapeuter och psykologer.

Läs mer om psykiatriska kliniken här.

Psykiatriska kliniken, Neuropsykiatriska teamet - Jönköping
1 plats.
Hos Neuropsykiatriska teamet görs utredningar av personer över 18 år. Så här behövs ett intresse för just utredning och av neuropsykiatriska diagnoser. Utredningarna görs i team tillsammans med läkare och arbetsterapeut. 

Läs mer om psykiatriska kliniken här.

Psykiatriska kliniken, Remiss och bedömning - Eksjö
2 platser.
Du genomför psykologiska utredningar, undersökningar och psykoterapeutiska behandlingar och samverkar med läkare och övriga professioner på enheten.

Läs mer om psykiatriska kliniken här.

Habiliteringscentrum - Värnamo
1 plats.
Habiliteringscentrums psykologer har en generell kunskap om psykologiska och sociala konsekvenser vid funktionsnedsättning och specifik kunskap om hur olika funktionsnedsättningar kan påverka individens utveckling och vardagsliv. Du arbetar tillsammans med teamet med bedömningar och utredningar samt behandling och rådgivning utifrån din professionella kompetens, riktat mot individen och dess nätverk.

Läs mer om habiliteringscentrum här.

Kontakt

Har du frågor kring rekryteringen är du välkommen att kontakta:
Rekryteringsspecialist Carl Isaksson, carl.isaksson@rjl.se, 070-24 28 476.
HR-partner Moa Törnqvist, moa.tornqvist@rjl.se, 072-45 34 566.
Studierektor för PTP-programmet, Linda Viberg, linda.viberg@rjl.se, 010-242 28 31.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som PTP-psykologer Tillbaka till lediga jobb