Undersköterska

Medicinmottagningen, medicinsk vårdenhet C, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu söker vi på mag-tarmmottagningen en ny kollega. Är du undersköterska, trygg i ditt arbete och bra på att strukturera? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som undersköterska på mag-tarmmottagnignen arbetar du dagtid men viss helgtjänstgöring kan förekomma. Vi tillämpar önskeschema. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner.

Det här får du arbeta med

Du arbetar till stor del självständigt och sköter tidsbokningen till mottagningen. Detta innebär att du behöver ha god datorvana. Att assistera våra läkare vid undersökningar och besök är en vanligt förekommande arbetsuppgift.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har god förmåga att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är självgående, tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Eftersom du är trygg i din yrkesroll arbetar du lugnt och stabilt även i stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.
Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta vårdenhetschef Anki Bringner, 010-243 80 05 eller ann-catrin.bringner@rjl.se. Facklig företrädare för Kommunal är Peder Stjern, 010-243 55 05. 

Sista ansökningsdag är den 25 februari 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! 
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb