Vårdadministratör

Habiliteringscentrum

Är du en glad och positiv vårdadministratör som vill ingå i vårt administrativa team?

Vi söker
Vi söker en vårdadministratör för tillsvidaretjänst på halvtid, hos oss i Jönköping. Önskvärt är kunskaper i Cosmic, goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska språket. Tillsättning sker enligt överenskommelse och provanställning kan komma att tillämpas. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på Habiliteringscentrum där du har ett nära samarbete med många olika yrkesgrupper. Du kommer ingå i vårt glada och flexibla administrativa team på tio vårdadministratörer. Arbetet sker under dagtid från måndag till fredag där du kommer kunna anpassa dina arbetstider i viss mån, då vi har förmånen att använda oss av årsarbetstid.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som vårdadministratör hos oss arbetar du för barn, ungdomar och vuxna som ingår i habiliteringscentrums målgrupp. Dina arbetsuppgifter kommer bestå främst av reception och telefonservice, medicinsk dokumentation, samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer vara delaktig i att utveckla vårt arbetssätt samt verksamhetens mål.
 
För att du ska trivas hos oss
Bör du vara serviceinriktad, engagerad och ha förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För oss i teamet är det viktigt att vi kan samarbeta och ha roligt ihop.

Detta värderar vi högt
Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Enhetschef Johanna Andersson, 010-242 43 02, 070-2783463. Vårdadministratör Suzanne Bertels, 010-242 43 38 Facklig företrädare för vision, Sara Ericsson, 010-242 52 64.

Sista ansökningsdag är den 3 mars 2019.
Vi jobbar med ett löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Värnamo sjukhus hamnade på första plats i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb