Serviceresesamordnare

Serviceresor/Beställningscentralen

Vi söker

Inför sommaren söker vi 2-3 st semestervikarier som Serviceresesamordnare. Omfattningen är mellan 50-100%, med varierande schematider, med start från april eller enligt överenskommelse t.o.m. augusti. För rätt person kan även timanställning erbjudas vid behov till hösten. Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och serviceinriktat arbete där du tillsammans med dina kollegor servar ca.1300 kunder varje vardag. Beställningscentralen är placerad centralt i Jönköping.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du på telefon bokar färdtjänst- och sjukresor. Du schemalägger resor enligt instruktioner vad gäller tid, avstånd och kostnad. Du svarar på inkommande samtal och följer vår interna Servicepolicy (bemötande, frågeställningar mm) så att uppsatta mål nås. Du kommer tillämpa regelverket för Färdtjänst, sjukresor och närtrafik. Verksamheten pågår i stort sett dygnet runt 365 dagar/år, vardag som helg.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker ska ha gymnasieutbildning och ha goda datakunskaper, samt goda kartkunskaper. Erfarenhet från vård- och omsorgsarbete och/ eller kundservice är meriterande. Det är viktigt att du har en hög empatisk förmåga och förstår att människor är olika och kan hantera det på ett bra sätt. Serviceinriktad, lugn och uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande är viktigt. Du ska också ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera så bra lösningar som möjligt. Kvalitets- och målmedveten samt noggrann och flexibel är viktiga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor angående tjänsten besvaras av platschef Åsa Ljungberg på tel. 010-241 5650. Fackliga företrädare är för Vision Ann-Lis Andersson, tel. 010-241 55 00. Sista ansökningsdag är den 24 februari. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Serviceresesamordnare Tillbaka till lediga jobb