Sommarjobb audionom

Audionommottagningen, öron-, näs-, och halskliniken, Region Jönköpings län

Vi söker

Vi söker audionomer till vår klinik under sommaren och hoppas på din ansökan!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder sommarvikariat på heltid under perioden juni till augusti. Tjänsterna är förlagda till Jönköping, Värnamo och Nässjö.

Det här får du arbeta med

Arbetet innebär diagnostik till vuxna individer i olika åldrar. Vi arbetar i Auditbase mätmodul. Öron-, näs-, och halskliniken är en länsövergripande klinik och verksamheten består av öron-, näs- och halsmottagningar samt audionommottagningar i Jönköping, Eksjö/Nässjö och Värnamo samt hörselteknisk verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad audionom eller audionomstudent med avslutad termin 4. Du ska ha godkänd kurs i mätdiagnostik. Som person behöver du kunna ta eget ansvar samt ha god samarbetsförmåga. Du visar gott bemötande, intresse och noggrannhet i ditt arbete. Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Ann-Charlott Carlstein, telefon 010-242 17 25. Facklig företrädare för SRAT är Stefan Lundå, telefon 010-242 17 27.

Ange i din ansökan vilken ort, Jönköping, Värnamo eller Nässjö, som du i första hand är intresserad av att arbeta på. Sista ansökningsdag är 28 februari. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb audionom Tillbaka till lediga jobb