Specialistsjuksköterska barn alternativ distriktssköterska

Nordost

Är du lockad av att göra skillnad för folkhälsan? Nu söker vi dig som har ett stort intresse av förebyggande hälsoarbete med fokus på det bästa för familjen.

Varmt välkommen med din ansökan till barnhälsovården!

Vi söker

Till barnhälsovården i Jönköping söker vi dig som är sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar alternativt distriktssköterska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete. Att arbeta på en familjecentral innebär ett samarbete och kunskaps-/erfarenhetsutbyte mellan flera olika professioner. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och din introduktion anpassas efter dina förutsättningar.

Vi ser fram emot att ta vara på nya medarbetares kompetens i verksamheten!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som bvc-sköterska består dina arbetsuppgifter av ett omfattande hälso- och preventionsarbete bland barn i åldrarna  0-6 år. Du kommer att arbeta efter barnhälsovårdsprogrammet som är inriktat på bland annat vaccinationer, levnadsvanor och tidig upptäckt. Detta innebär att både ha egna mottagningar och att leda föräldragrupper.

I begreppet familjecentral ingår att man i teamet ska se till hela familjens behov av råd och stöd. Arbetet innebär att du tar många egna initiativ och mycket eget ansvar. Inom enheten arbetar vi ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbeten där alla ska vara delaktiga.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att det är viktigt att du som person har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Du har också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har en god förmåga att lyssna och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar inom barnhälsovården vill att familjerna ska få bra bemötanden och känna förtroende och delaktighet. Detta ska tillsammans med vår kompetens inom prevention, folkhälsa och medicinsk vård skapa bästa möjliga värde för de vi finns till för. 

Vi arbetar för bästa möjliga hälsa för alla barn i länet.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta vårdenhetschef Eva Waerme, 010-243 56 32, 070-352 6275. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Eva Jansson, 010-243 21 81.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Sista ansökningsdag är den 28 februari 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska barn alternativ distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb