Tandhygienist

Badhuset Folktandvård Huskvarna

I det K-märkta gamla badhuset i Huskvarna ryms numera en stor och modern folktandvårdsklinik. Vi har medarbetare med olika lång erfarenhet av tandvård och ett stort patientunderlag vilket gör att du hos oss har möjlighet att utvecklas och bidra i en händelserik arbetsvardag. Vi ger en effektiv vård men glömmer aldrig bort att hjärtat ska vara med.

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med en treårig utbildning. Har du erfarenhet som tandhygienist ser vi det som positivt, men det är inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Det här får du arbeta med

Du utför på en allmäntandvårdsklinik alla förekommande arbetsuppgifter för en tandhygienist. Med patientens bästa i fokus arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandsköterska. Du trivs att arbeta med barn då barn- och ungdomstandvård kommer att utgöra en del av tjänsten.

Som tandhygienist på vår klinik får du ett omväxlande arbete. Vi hjälps åt i det dagliga arbetet vilket gör att även handledning, assistans och extern verksamhet förekommer i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Du värdesätter precis som vi ett gott samarbete och bidrar till en god teamkänsla på kliniken. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå klinikens uppsatta mål.

Du är trygg i rollen som tandhygienist och i mötet med patienter är du lugn och tillmötesgående. Du anpassar ditt bemötande till varje unik situation och säkerställer att ditt budskap har nått fram.

Kvalitetstänk, god struktur och prioritering av arbetsuppgifter är delar som bidrar till att du håller givna tidsramar. Du ser möjligheter med förändrade omständigheter och hittar lösningar på problem.

Detta värderar vi högt

Vill du läsa mer om våra visioner, mål och värderingar? Besök gärna Jobba hos Folktandvården. 

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta klinikchef Elin Tudén på telefonnummer 010-242 56 11 eller klinikkoordinator Gunilla Runesson på telefonnummer 010-242 56 06.

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrica Jonsson, 010-242 38 47.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2019. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist Tillbaka till lediga jobb