Specialistläkare/överläkare

Infektionskliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vill du arbeta på en klinik med infektionsmedicinska resultat i toppklass? Trivs du med ett självständigt arbete där du får utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! 

Vi söker

En specialistläkare/överläkare till infektionskliniken på Länssjukhuset Ryhov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat. Vår klinik har ett utpräglat teamtänk där vi ser styrkan i att arbeta tillsammans. Vi erbjuder dig ett brett arbete inom spännande ämnesområden. 

”En tydlig känsla av att vi alla strävar mot samma mål - att göra vårt allra bästa för våra patienter varje gång!” Anna-Carin Hegenlid specialistläkare infektionskliniken

Läs gärna mer om Region Jönköpings Läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en klinik där kvalitets- och förbättringsarbete är en självklarhet för att möta framtida utmaningar inom infektionsmedicin. Du blir en del av klinikens stabila läkargrupp bestående av 14 specialister och tre ST-läkare. Dina arbetsuppgifter blir varierande inom såväl sluten som öppen vård med deltagande i beredskapsjourlinjen. Du förväntas också driva något medicinskt specialområde. Möjlighet till forskning finns och en naturlig del av arbetet är utbildning av framtida kollegor.

För att du ska trivas hos oss

Vi välkomnar dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom infektionssjukdomar. Vi värdesätter egenskaper som en positiv attityd, flexibilitet, arbetsvilja och god samarbetsförmåga. Eftersom en arbetsdag aldrig är den andra lik ser vi att du är bekväm i snabbt växlande omständigheter och trivs med att självständigt planera och strukturera ditt arbete utifrån verksamhetens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta: verksamhetschef Maria Palmérus, 010-242 21 30, maria.palmerus @rjl.se Facklig företrädare för Läkarförbundet är David Edenvik, 010-242 93 67 Sista ansökningsdag är den 28 februari 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.                                                                                                                       Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare/överläkare Tillbaka till lediga jobb