Teamledare

Område måltid, Eksjö

Inspirerande, lyhörd och god ledarskapsförmåga! Känner du igen dig? Nu erbjuds möjligheten till ett intressant arbete där du bidrar till utveckling och samtidigt är en viktig del av Höglandssjukhusets service.

 

Vi söker

I takt med verksamhetens utveckling och framåtanda ser vi behovet av att införa en teamledare till caféverksamheten inom Område måltid. Verksamheten innefattar café och butik som servar Höglandssjukhusets patienter, besökare och personal. Den vi söker är utbildad inom hotell och restaurang eller har arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet från handels- och/eller caféverksamheter, vilket inkluderar resultatansvar utifrån en arbetsledande position. Vi bedömer det meriterande med sinne för marknadstrender och att framställa en för kunderna attraktiv café- och butiksmiljö.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 1 april eller enligt överenskommelse. Du erbjuds en konkurrenskraftig verksamhet i ständig utveckling där du förväntas bidra med kunskap och inspiration.

Vår verksamhet flyttar under 2020 in i nya och moderna lokaler, där du som teamledare kommer ha en viktig roll i planering och utförande.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att trivas hos oss

För att lyckas i rollen som teamledare för café- och butik har du en god kommunikativ förmåga vilket gör att du för ett gott samarbete och bibehåller goda relationer med kunder och personal. Du är serviceinriktad med ett lyhört, flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du har en tydlig arbetsledning och driver mot uppsatta mål med effektivitet och optimerade flöden. Du är driftig och kan fatta beslut. Vi ser även att rätt person har en hög stresstålighet och tycker om ett högt tempo.

Som teamledare är det viktigt att du kan motivera och inspirera dina medarbetare. Du har ett starkt marknadssinne med vilja och förmåga att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Att arbeta utifrån resultatmål och verksamhetsekonomi är en självklarhet för dig.

Det här får du arbeta med

Som teamledare ansvarar du för den dagliga arbetsledningen av en mindre personalgrupp. Vidare arbetar du i HACCP och följer frekvent uppsatta mål och statistik tillsammans med kostchefen. Du ansvarar för styrning mot ekonomiska mål samt för system- och processer både när det gäller vidmakthållande och förbättringar. Tjänsten innefattar också att utföra sedvanliga arbetsuppgifter i café och butik. Du är en del av teamet och säkerställer att ett gemensamt ansvar tas för de uppgifter och uppdrag som ska slutföras.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar för att ge god service till patienter, besökare och personal, samtidigt som vi eftersträvar att nå uppsatta mål enligt regionens hållbarhetsprogram.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Jennie Ferm, 076-72 348 89, jennie.ferm@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 24 februari. Intervjuer sker den 4, 7, 12 och 13 mars. Vänligen bifoga relevanta intyg och betyg med din ansökan.

Facklig företrädare för Kommunal är Carina Westerberg, 010-243 42 15, carina.westerberg@rjl.se.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Teamledare Tillbaka till lediga jobb