Specialist i allmänmedicin

Vetlanda vårdcentral

Utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss på Vetlanda vårdcentral!

 

Vi erbjuder dig

Vi söker dig som är färdig specialist i allmänmedicin och som vill jobba med stimulerande arbetsuppgifter där din kompetens tas tillvara!
Kraven för tjänsten är att du är specialist inom allmänmedicin samt har kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort.

Dina dagar kommer fyllas med läkarmottagningsarbete, utvecklingsarbeten, handledning och arbete vid Närakuten i Eksjö. Vi arbetar även med BVC och flertalet olika boenden.

Vi på Vetlanda vårdcentral har ett välutvecklat teambaserat arbetsätt där vi har ett nära samarbete mellan våra olika professioner där vi tar tillvara på varandras kompetens! På vår mottagning finns flera sjuksköterskebaserade mottagningar med en tillhörande rehabenhet och ett välfungernade psykosocialt team.  

Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter bästa möjliga vård, hög tillgänglighet och ett gott bemötande!
Hos oss får du även individuell kompetensutveckling, men även möjlighet att delta i gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Bra Livs övriga läkare.
Tjänsten är tillsvidare och det finns möjlighet att anpassa tjänstgöringsgrad och startdatum enligt önskemål.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker har lätt för att kommunicera och skapa engagemang och delaktighet i patientmöten. Du har en positiv inställning till samverkan och samarbete och förstår vikten av att tillsammans med övriga kompetenser inom enheten arbeta för att uppnå bästa möjliga vård för våra patienter. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och där du ser förändringar som en spännande möjlighet till förbättringar och utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling Danielsson, tfn 010-243 20 19 eller mobil 070-6024250. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Michael Fredman, tfn 010-243 20 80.

Sista ansökningsdag är den 3/3-2019. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialist i allmänmedicin Tillbaka till lediga jobb