Vårdadministratör

Psykiatriska kliniken, Höglandet

Vill du ha möjlighet att utveckla din vårdadministrativa profession och samtidigt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet? Välkommen som medarbetare hos oss på psykiatriska kliniken!

Vi söker
Vi söker nu två vårdadministratörer som vill bli en del av vår arbetsgrupp där vi trivs och har roligt tillsammans. Du har vårdadministratörsutbildning eller medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper inom Officepaketet. Du är genuint intresserad av vård- och verksamhetsadministration, språk och medicinsk dokumentation. Meriterande är kodningsutbildning, IT-kunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas och där du har ett nära samarbete med flera olika yrkesgrupper. I vår arbetsgrupp är samverkan en viktig del och vi hjälper varandra för att tillsammans uppnå verksamhetens mål.

Som vårdadministratör på kliniken finns möjlighet att arbeta i både öppenvård och slutenvård. I klinikens öppenvårdsverksamhet ingår de psykiatriska mottagningarna i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda. Klinikens övriga verksamhet finns på Höglandssjukhuset i Eksjö och där ingår två slutenvårdsavdelningar, psykiatrisk akutmottagning samt remiss- och bedömningsenhet. De två tjänsterna är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, vårdinformationshantering, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa uppgifter. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förbättringsarbeten där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkesprofessioner, är en viktig del.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du hög känsla för kvalitet, bemötande och service samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar gärna i team, är mån om ett gott samarbete samtidigt som du har förmåga att strukturera, planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär av varandra och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Tillsammans är vi positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Administrativ enhetschef Mona Lindell Bunis, 010-243 56 75.
Fackliga företrädare för Vision, Anna Bergkvist, 010-243 23 42 och Ann-Britt Vinblad, 010-243 56 27.

Sista ansökningsdag är den 24 februari 2019 . Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
 

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb