Skötare

Psykiatriska kliniken Värnamo

Är du skötare/undersköterska med ett intresse för en psykiatriska vården? 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska för en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser gärna att du har ett intresse för det psykiatriska arbetet och dess patientgrupper. Tillsättning av tjänsten sker enligt äverenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett trivsamt arbete i ett gott gäng. Avdelningen finns i nya fräscha lokaler med god arbetsmiljö. Du har tillgång till att utan kostnad träna i vårt nyrenoverade gym och i vår personalrestaurang har du möjlighet att äta en god, varierad lunch. Arbetet är på heltid, där två helger av fem är schemalagd arbetstid.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som skötare på psykiatriska avdelningen kommer du få möjlighet att arbeta med specialiserad psykiatrisk vård och möta människor med olika psykiska funktionshinder. Du kommer att aktivt få delta i patientsäkerhetsarbete och få möjlighet till interna och externa utbildningstillfällen.

För att du ska trivas hos oss

Då arbetetsuppgifterna varierar så bör du kunna vara flexibel i ditt arbetssätt och kunna arbeta lika bra självständigt som i grupp. Intresse, vilja och förmåga att ge våra patienter ett gott bemötande och ha ett empatiskt förhållningssätt är A och O. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I psykiatriska klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål: ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård.”

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa:
Vårdenhetschef Britt-Marie Johansson, 010-24 49 770.
Facklig företrädare för Kommunal, Inger Dahl, 010-24 49 765.

Sista ansökningsdag 2019-02-24. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Skötare Tillbaka till lediga jobb