Vårdadministratör

Ögonkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vill du bli vår nya kollega?

Vi söker

Ögonkliniken bygger vi upp en ny grupp av vårdadministratörer.  Vi söker nu två utbildade vårdadministratörer/medicinsk sekreterare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.  Du kommer att bli en viktig del av vår grupp av vårdadministratörer på ögonkliniken nu och framöver.

Vi erbjuder dig

Som vårdadministratör har du en viktig roll på ögonkliniken. Att arbeta som vårdadministratör hos oss är att befinna sig mitt i verksamheten. Arbetet är stimulerande, omväxlande och utmanande. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper på kliniken.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Hos oss är huvudsakliga arbetsuppgifter medicinsk dokumentation, diagnos-och åtgärdsklassificering, receptionsarbete, samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Är du intresserad av IT finns möjlighet att arbeta som IT-kontakt på kliniken.

På ögonkliniken arbetar 65 personer såsom administrativa assistenter, läkare, optiker, optometrister, ortoptist, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss är det viktigt att du är trygg och stabil. God självinsikt där du på ett självständigt sätt strukturerar och planerar din arbetsdag. Du har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och IT-system. Du gillar att komma med förslag, du tar initiativ för att lösa de problem som uppstår och du arbetar för att uppnå mål och goda resultat.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Ylva Wredenberg, tfn 010-242 16 16. Vision Tina Laine Tollström, tfn 010-242 59 13

Sista ansökningsdag är 24 februari. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!
Hälsningar från assistenter och vårdadministratörer på ögonklinken: Eva, Helene, Helena, Huong, Jennifer, Lisbeth, Maud, Monica, Patty, Sara L, Sara S, Tinna och Ylva

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb