Undersköterska

Öron, näs- och halskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med intresse för öron-, näs- och halssjukvård.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Öron-, näs- och halsmottagningen är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi vill verka för ett gott arbetsklimat där vi ser allas delaktighet som viktig. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap, där vi värdesätter varandras kunskaper.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på våra mottagningar får du främst arbeta med att assistera läkare på mottagningen samt kallning av patienter. Alla våra undersköterskor har även egna specifika ansvarsområden och arbetsuppgifter inom ramen för detta. Hos oss får du ett omväxlande arbete med såväl akut omhändertagande av patienter som med planerat mottagningsarbete. Då vi är en länsklinik innebär tjänsten arbete på alla våra mottagningar med basplacering i Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetet på vår mottagning är du utbildad undersköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna från mottagningsverksamhet. Vi ser gärna att du har kunskap i journalsystemet Cosmic.

Som person har du lätt för att samarbeta och förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, trivs med varierande arbetsuppgifter och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Hos oss blir du en del av ett team, samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav i tjänsten.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Karolina Adam, 010-24 25132. Facklig representant för Kommunal är Charlotta Geidenmark, telefon 010-24 21715.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 24 februari.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb