Serviceledare

Närservice Eksjö

Är du en engagerad och ansvarstagande chef? Vill du ha ett omväxlande arbete med ett kundorienterat fokus? I så fall kan du vara just den vi söker!

Vi söker

Närservice söker nu en vikarierande serviceledare i Eksjö. Närservice i Eksjö levererar städ- och servicetjänster i patientnära miljö för regionen. Inom organisationen ingår även vaktmästeri med ansvar för interna transporter samt ett flertal andra sysslor. Vi levererar alltid hög service och är måna om att skapa en engagerande och trivsam miljö där vi utvecklas tillsammans. Tjänsten är stationerad på Höglandssjukhuset i Eksjö. 

Vi erbjuder dig

Som serviceledare erbjuds du ett stimulerande arbete där du har budget- och verksamhetsansvar samt personalansvar för cirka 15-20 medarbetare. I din chefsroll ansvarar du för ledning, samordning och utveckling inom din verksamhet. Arbetet är omväxlande och innebär bland annat kundkontakt, budgetering, ekonomisk uppföljning, kvalitetssäkring, utvecklingssamtal och kompetensutveckling för dina medarbetare.

Tjänsten är ett vikariat med start 1 april 2019.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du som söker är en engagerande ledare som drivs av att coacha och motivera dina medarbetare. Du gillar att arbeta med service och har en god tro till din egen förmåga. Genom att vara kvalitets- och ekonomimedveten, stabil och ha en mycket god analytisk förmåga strävar du mot uppsatta mål och goda resultat. God samarbetsförmåga och en helhetssyn utifrån kund- och verksamhetsperspektiv med bibehållen regionsöverblick ser vi som värdefulla egenskaper för att lyckas i denna roll. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och ser vikten av att verka för en god arbetsmiljö.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ser datorn som ett naturligt arbetsredskap i vardagen. Tidigare erfarenhet av ledarskap och ledarskapsutbildning är meriterande liksom tidigare erfarenhet av städverksamhet.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är 24 februari 2019. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Maria Gunnman, tfn 010-2435121, maria.gunnman@rjl.se.

Facklig företrädare för Ledarna är Charlotta Erlandsson, tfn 010- 242 10 87, charlotta.erlandsson@rjl.se. Facklig företrädare för Kommunal är Birgitta Svensson, tfn 010-243 59 95, birgitta.m.svensson@rjl.se. Facklig företrädare för Vision är Carina Einarsson, tfn 010-242 65 88, carina.einarsson.jonsson@rjl.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Serviceledare Tillbaka till lediga jobb