Psykolog

Gränna Vårdcentral

Vi söker en legitimerad psykolog
Vi söker en legitimerad psykolog med grundläggande utbildning inom psykoterapi. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande och varierande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten. Bra Liv erbjuder handledning, nätverksträffar och kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med egen mottagningsverksamhet och behandla patienter med psykosocial problematik där du kommer bedöma, utreda och behandla patienter med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Vårt mål är tidiga insatser och hög tillgänglighet. I din roll kommer du ha nära samarbete med andra professioner på vårdcentralen, t.ex. rehabsamordnare, läkare och arbetsterapeut.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Är det viktigt att du tycker om att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Att du som person är empatisk, trygg, lyhörd och har ett gott bemötande. Att du är positiv och flexibel, har lätt för att anpassa dig till olika situationer som snabbt kan uppstå på en liten arbetsplats. Att du ser möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du är bra på att jobba självständigt i din profession men också har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
 
Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten på en mindre vårdcentral där du genom engagemang och professionellt förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för bästa möjliga vård och service för patienten. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef Valentina Moldovan tel. 072-516 76 16. Facklig representant är Irene Tengberg-Herrstedt 010-242 44 64.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 5 mars.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb