Distriktssköterska

Vetlanda vårdcentral

Nu söker vi ny kollega till vår vårdcentral!

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska, vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet i rollen och att du har ett genuint intresse av primärvård. Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillsättning enligt överenskommelse. Körkort B är önskvärt men inget krav.

Vi erbjuder dig

- Ett omväxlande och stimulerande arbete där din kompetens tas till vara
- Ett nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen
- Individuell kompetensutveckling
- Möjlighet att delta i olika utvecklings- och förbättringsarbeten

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer du att arbeta på vår distriktssköterskemottagning där du självständigt ansvarar för att kalla och ta emot dina patienter. Det innebär att du träffar patienter för bland annat bedömning, förskrivning av läkemedel/hantering och teknik, inkontinenshjälpmedel, såromläggningar av olika karaktär, vaccinationer och byte av kateter samt utprovning av stödstrumpor. Hälsosamtal, asyl, motiverande samtal, körkortsintyg och missbruksproblematik i samverkan med kommunen är andra arbetsuppgifter. Även telefonrådgivning ingår i ditt uppdrag.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett stort intresse för människor och ser det goda bemötandet som en självklar del i ditt arbete. Du tycker om att arbeta självständigt och varierat. Du är flexibel, strukturerad samt har förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete. Som person tror vi också att du är positiv, kreativ och har lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling Danielsson tel. 010-243 20 19 alternativt tel. 070-602 42 50 eller enhetschef Birgitta Petersson tel. 010-243 20 05/06 alternativt tel. 070-211 32 10.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Eva Georgsson tel. 070-329 39 80. Välkommen att söka jobbet! Sista ansökningsdag är den 3:e mars 2019.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb