Arbetsterapeut

Psykiatriskamottagingen

Psykiatriska kliniken i Region Jönköpings län söker arbetsterapeut till Allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Jönköping. Mottagningen arbetar för att ge en god och säker vård för personer med psykiska funktionshinder.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med intresse för det psykiatriska området. Tjänsten är ett vikariat med start 2019-04-01 fram till 2019-12-31. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i team med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut får du vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder. 

Det här får du arbeta med

Du kommer att få arbeta med utredning och behandlingsarbete samt leda och utveckla gruppverksamheter. Du ansvarar för att arbetsterapeutiska utredningar, bedömningar och insatser utförs på ett patientsäkert sätt. Fokus kommer ligga på våra patienter med neuropsykiatriska funktionshinder. Du kommer ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av sjuksköterskor, läkare, kuratorer, psykologer, skötare och övriga arbetsterapeuter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss har du ett professionellt förhållningssätt, är trygg i dig själv och har god självinsikt. Du har även god initiativförmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter din kreativitet och förmåga att finna lösningar samt din öppenhet att tillsammans med oss vidareutveckla nya idéer inom vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa:
Vårdenhetschef Niki Dec 010- 24 23 781.
Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, 010-24 25 651.

Sista ansökningsdag är 2019-02-24. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb