Psykolog

Habiliteringscentrum Värnamo

Är du intresserad av att använda dina kunskaper som psykolog i ett team med öppet och positivt klimat, där arbetet varierar, är stimulerande och utvecklande? Då är detta jobbet för dig. Välkommen till Habiliteringscentrum i Värnamo! Hos oss får du bidra med din förmåga att arbeta i team utifrån människors olika förutsättningar. Vi är en lagom stor och trevlig arbetsplats som ser fram emot att få nya arbetskamrater.

Vi söker

Vi söker två legitimerade psykologer. Tjänsterna är på vuxenhabiliteringen respektive barn-och ungdomshabiliteringen. Du startar din tillsvidareanställning 2019-08-19 eller efter överenskommelse.

Din arbetsinsats som psykolog är mycket betydelsefull för de som vi möter. Önskvärt är erfarenhet från arbete med personer med olika funktionsnedsättningar, gärna inom habilitering eller psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke. Du bidrar med din psykologkompetens i ett tvärprofessionellt team där klimatet skapar goda förutsättningar för lärande och personlig utveckling. Du har möjlighet till stöd och erfarenhetsutbyte med psykologkollegor både på din arbetsenhet och vid yrkesträffar. Vi strävar efter att våra medarbetare vidareutbildar sig inom sina professioner och hela tiden lär sig mer.

Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Habiliteringscentrums psykologer har en generell kunskap om psykologiska och sociala konsekvenser vid funktionsnedsättning och specifik kunskap om hur olika funktionsnedsättningar kan påverka individens utveckling och vardagsliv. Du arbetar tillsammans med teamet med bedömningar och utredningar samt behandling och rådgivning utifrån din professionella kompetens, riktat mot individen och dess nätverk.
Stora delar av arbetet kommer att ske i tvärprofessionella team vilket gör en god samarbetsförmåga till en lika viktig del som det självständiga arbetet. Du ger råd och stöd till föräldrar och anhöriga samt konsultativt stöd till personal och du medverkar i informations- och utbildningsinsatser.

För att du ska trivas hos oss

På Habiliteringscentrum trivs du som är lugn, stabil och som arbetar bra både självständigt och i team. Uppgifterna du ställs inför kräver ett strukturerat arbetssätt där du arbetar problemlösande och målinriktat.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.
Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna någon av oss så berättar vi mer.
Maria Hermansson Ström, enhetschef, tfn 010-24 47924.
Margareta Björklund Nyberg, psykolog, tfn 010-24 47920

Facklig företrädare för SACO är Sara Bäckegård 010-244 79 04.

Sista ansökningsdag är 24 mars 2019.
Vi jobbar med ett löpande urval så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb