Fysioterapeut/sjukgymnast

Psykiatriska rehabiliteringsenheten Jönköping

Vi söker

Vi söker en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med genuint intresse av att arbeta med psykiatrisk eller psykosomatisk problematik.
Gärna med kunskap och erfarenhet av basal kroppskännedom eller annan kroppsmedvetande träning. Erfarenhet av att ha arbetat med psykiatrisk behandling och/eller beteendeinriktad smärtbehandling är meriterande. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter överenskommelse. Stor vikt kommer ligga vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som fysioterapeut/sjukgymnast får du vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete samt vara med och forma vår framtida verksamhet. Kompetensutveckling genom handledning och fortbildning ser vi som en naturlig del i arbetet. 

Här kan du läsa mer om de förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Optimera patienternas rehabiliteringsmöjligheter på funktions-, aktivitet- och delaktighetsnivå genom ett nära samarbete med din fysioterapeut/sjukgymnastkollega samt med övriga professioner på enheten och inom kliniken.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du ha ett professionellt förhållningssätt, en personlig mognad samt vara uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Det självständiga arbetet blir viktigt men också att kunna samarbeta i tvärprofessionella team.

Detta värderar vi högt

Då de aktuella patientgrupperna ofta har en komplex symtombild vill vi arbeta för att skapa ett tryggt samarbetsklimat i teamen. Därför värderas god samarbetsförmåga, empatisk förmåga och relationsskapande högt. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till enhetschef Tinno Lomstad, 036-321480.
Facklig företrädare för SACO, Johanna Mosell, 010- 24 21483.

Sista ansökningsdag är 2019-03-24 . Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb