Undersköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, vårdenheterna A, B, C och D, Värnamo sjukhus

Nu söker vi undersköterskor till våra fyra vårdenheter. Är du undersköterska och vill arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta hos oss på medicin- och geriatrikkliniken i Värnamo, en verksamhet i utveckling! Vår klinik består av sex vårdavdelningar med olika inriktningar där vi arbetar med geriatrik, lungmedicin och gastroenterologi, kardiologi, hematologi, njurmedicin och diabetes. Vi har även en dialysenhet samt en strokeavdelning. Vi

Vi erbjuder dig 

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du ett varierande och stimulerande arbete fyllt av arbetsglädje. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö och där allas idéer respekteras och välkomnas. Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats är det också viktigt att vi har roligt tillsammans. Vi erbjuder även kontinuerliga internutbildningar för att stärka kompetensen hos alla medarbetare samt individuell kompetensutveckling. 

För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. Våra undersköterskor har tydliga ansvarsområden i omvårdnaden som exempelvis nutrition, elimination, aktivitet och hud. Som undersköterska arbetar du nära både patienten och övriga medarbetare. Du tar venprover, sätter KAD, gör såromläggningar och kontrollerar vitala parametrar. Utförda omvårdnadsåtgärder dokumenterar du i patientens journal. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är trygg i din roll och trivs med ett varierat arbete. Du är flexibel, strukturerad och tycker det är viktigt med ett gott arbetsklimat. Du behöver kunna behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. 

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Det är viktigt att du är rätt person i vår arbetsgrupp. 

Så här gör du om du är intresserad 

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss!
Vårdenhetschef, medicinsk vårdenhet A: Malin Sandholst, 010-244 75 61
Vårdenhetschef, medicinsk vårdenhet B: Karin Johansson, 010- 244 75 57
Vårdenhetschef, medicinsk vårdenhet C: Marie Anderson, 010-244 87 78
Vårdenhetschef, medicinsk vårdenhet D: Solweig Jonsson, 010-244 75 82
Facklig företrädare för Kommunal är Christina Ohbur, 010-244 76 80, Zehra Kosica, 010-244 75 80.

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019. Vi rekryterar kontinuerligt under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb