Vårdadministratör

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med diagnoskodningsutbildning eller har motsvarande utbildning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som har goda kunskaper inom IT och som behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift. 

Vi erbjuder dig

  • Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete på en stor klinik med många olika specialiteter.
  • Möjlighet att påverka och styra din egen arbetstid (mellan 06.00 och 18.00) 
  • Att ingå i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och paramedicinare på den vårdenhet där du kommer att vara placerad.
  • Friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym 
  • Fri öppen sjukvård
För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör hos oss arbetar du främst med journalskrivning och diagnoskodning. I arbetet ingår även annan dokumentation, posthantering, scanning och remisshantering. Arbetet utförs till största del i journalsystemet Cosmic. Förutom de sedvanliga vårdadministratörsuppgifterna kan vi erbjuda dig ansvarsområden och möjlighet till utveckling och stimulans utifrån verksamhetens behov.

För att du ska trivas hos oss

Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är serviceinriktad, har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du har förmåga att ta ansvar för din uppgift. Vidare är du mån om att slutföra påbörjade arbetsuppgifter och nå resultat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar trygghet genom god kunskap och ett gott bemötande. Kunskap får vi genom kontinuerlig kompetensutveckling. Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. 

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativa enhetschefen Annelie Johansson, 010-243 45 72. Facklig representant för Vision är Viktoria Thuresson, 010-243 54 51. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är den 31 maj 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb