Systemutecklare

Enhet Utveckling

Utmanas du av att vara i teknikens framkant när det gäller integrationsutveckling? Vill du vara med och fortsätta driva utvecklingen av vårt ICC? Då kanske du är en av våra nya medarbetare på Enhet Utveckling.

 

Vi söker

IT-centrum söker en senior Systemutvecklare med Lead Developer profil till vårt Integration Competence Center, IT-Centrum. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse. Placering är i Huskvarna. Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du ska ha arbetat med integrationslösningar i flera år och ha erfarenhet av att jobba med Mule alternativt någon annan integrationsplattform.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning. Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter.
Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som integrationsutvecklare med en Lead Developer profil på IT-centrum kommer du att vara med och driva och utveckla arbetet. Dina uppgifter kommer att stötta implementering av nya tjänster på ett väldefinierat, väldokumenterat och kontrollerat sätt. Den integrationsplattform vi jobbar med är Mule ESB.

Du kommer att vara med och driva vår utveckling mot teknikens framkant.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:
ActiveMQ, Java, Xpath, XSLT, SOAP, REST, XML, JSON, MSSQL, Maven, Jenkins, Nexus.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet hos oss drivs agilt med mycket täta kontakter med produktägare och verksamhetspersoner vilket ställer höga krav på social kompetens och förmåga att hantera kontinuerliga förändringar i krav och tekniska förutsättningar. Du bör därför ha erfarenhet av att jobba agilt. Du är strukturerad och analytisk och har lätt för att kommunicera med olika människor i verksamheten. Du är driven och har ett tydligt lösningsfokus och förstår vikten av att arbeta tillsammans i team.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 25 mars. Välkommen med din ansökan.
Vid frågor kan du kontakta enhetschef Karin Törnblom på telnr. 072-2436681. Fackliga frågor Vision Anna Flodin telnr. 010-242 4297 och för Saco Pekka Sirviö Strandroth telnr. 010-242 6554.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Systemutecklare Tillbaka till lediga jobb