Distriktsläkare

Vaggeryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen till Vaggeryds vårdcentral, en välfungerande och omtyckt vårdcentral - nära till både Jönköping och Värnamo!

Vi söker

Vi söker en distriktsläkare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Även du som inte är utbildad distriktsläkare men vill har en ST-tjänst är välkommen att söka.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv. Samarbete med Futurum - Region Jönköpings forsknings- och utbildningsenhet - och Qulturum, regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, även arbete på den gemensamma Närakuten i Värnamo ingår. I arbetet finns utrymme att få arbeta med barn på BVC-mottagningen och arbeta med utlagd mottagning på ett av kommunens särskilda boenden. Det finns möjlighet för individuell anpassning av arbetsinnehåll efter ditt intresse inom ramen för allmänmedicin. Vi arbetar hela tiden med förbättringar och utveckling av verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

Kravet för tjänst som distriktsläkare är legitimation som allmänspecialist samt körkort.

Detta värderar vi högt

Eftersom vårt arbete är omväxlande ser vi gärna att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Att du är positiv och har lätt för att samarbeta med kollegor ser vi som en förutsättning för att du ska trivas och bidra till en god arbetsmiljö

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Kerstin Hammar, tfn 010 244 05 01 alternativt 072-211 89 65.
Facklig företrädare för Läkarförbundet är Camilla Roos, tfn 010-244 05 40.
Sista ansökningsdag är 2019-03-24.

Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktsläkare Tillbaka till lediga jobb