Distriktssjukgymnast

Habo vårdcentral

Bra Liv Habo vårdcentral är en välfungerande hälsofrämjande vårdcentral. Vår målsättning är att möta alla olika vårdbehov som patienter kan ha. Vi behöver nu en distriktssjukgymnast till ett vikariat för att komplettera vårt team på Rehabenheten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett vikariat på heltid till och med den 31 mars 2020. Tillträde den 15 juli, eller efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan där vi ska erbjuda ett tidigt och adekvat omhändertagande. Vi når vår målsättning om att möta alla olika vårdbehov som patienter kan ha genom att ge en god rehabilitering, bra tillgänglighet, trevligt bemötande samt ha en första bedömningsmottagning.

Du ingår i vårdcentralens rehabteam och har ett nära och bra samarbete med läkarna och övrig personal på vårdcentralen. Utvecklingsarbete är något som vi prioriterar. Vi är en verksamhet i ständig förändring och arbetar för förbättringar, arbetsstrukturer och behandlingar.

Du som söker är legitimerad sjukgymnast. Erfarenhet från primärvård samt kompetens inom rörelse- och stödjeorganen, smärtbehandling och psykosomatik är meriterande. Kompetens i akupunktur, basal kroppskännedom och tillämpad avslappning är av stort värde. Vi ser gärna att du har OMI/OMT eller McKenzie kompetens.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du målinriktad, flexibel, har lätt för att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, och du har en god initiativförmåga. Du är en positiv person som ser möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss.

Då vår verksamhet bygger på möten med människor är ett professionellt förhållningsätt med gott bemötande, flexibilitet och engagemang av stort värde.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Josette Troon, telefon 010-242 48 11 eller mobil 076-724 22 33. Facklig representant för SACO är Adam Lundwall, telefon 010-242 48 83

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdagen är 2019-03-31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssjukgymnast Tillbaka till lediga jobb