Vårdadministratör

Bodafors vårdcentral

Motiveras du av omväxlande arbetsuppgifter där du får vara spindeln i nätet? Vill du ha ett nära samarbete med dina kollegor? Sök då tjänsten som vårdadministratör hos oss i Bodafors!

Vi söker nu dig som är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare och som har goda kunskaper i svenska och förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Tjänsten är tillsvidare och du erbjuds anställning på heltid i första hand, men sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Ett omväxlande och stimulerande arbete där du fungerar som vår administrativa expert och är "spindeln i nätet"
  • En chans till nära samarbete med alla olika yrkesgrupper på vårdcentralen
  • Ett välfungerande stabilt personalteam med god arbetsmiljö i trevliga lokaler
  • Möjlighet att delta i olika former av utvecklingsarbeten.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, receptionsarbete samt IT-support. I tjänsten ingår också att medverka i utvecklingsarbete samt att handleda studenter och nya medarbetare.

Vi är en liten och personlig arbetsplats där nära samarbete mellan de olika personalgrupperna är en naturlig del i det dagliga arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke och primärvåden där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter. Struktur och planering faller sig naturligt för dig och vi tror att du har lätt för att självständigt lägga upp din arbetsdag. Vi ser även att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar.
Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Pernilla Mårtensson, tfn 010-243 37 22 eller mobil 076-724 24 64. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 010-242 15 85. Sista ansökningsdag är den 24 mars.

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb