Systemtekniker Servrar och applikationer

Applikation och infrastruktur

Efterfrågan på våra tjänster ökar. Vill du arbeta med spännande arbetsuppgifter i en dynamisk IT-miljö och bidra till att vi ska bli Sveriges bästa IT-avdelning?

 

Vi söker

Vi söker nu en erfaren systemtekniker inom serverteknik till IT-centrums enhet Applikation och infrastruktur. Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskaper. Du har flera års erfarenhet av arbete inom server- och applikationshantering från större miljöer där IT är verksamhetskritiskt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med något varierade arbetstider enligt schema och beredskapstjänstgöring ingår. Tjänsten är placerad i Huskvarna. B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig

Ett varierande arbete där du kan utvecklas i ett gott gäng. Vi ansvarar för drift och förvaltning för mer än 600 applikationer och över 12 000 klienter och premierar därför bred erfarenhet av komplexa IT-strukturer.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att ingå i förvaltningsgrupp Cosmic med förvaltning av system, applikationer och komponenter på en teknisk nivå med tillhörande behov av utveckling och anpassa lösning för produktionssättning. Du medverkar även som teknikexpert i många av Regionens pågående och framtida projekt och förvaltningsuppdrag med högt ställda krav på kvalitet, säkerhet och tillgänglighet för våra kunder.

För att du ska trivas hos oss

Vi efterfrågar stor erfarenhet av:
- Installation, drift, databaskopplingar, integrationer, teknisk förvaltning av Windowsbaserade system och aktuella klientapplikationer
- Utåtriktat kundarbete och kundmöten. Då vi utför drift och förvaltning av ett stort antal system med varierande systemdesign och plattformar så premieras bred erfarenhet.
Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, struktur och noggrannhet. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, har ett gott bemötande, en vilja att hjälpa andra för att leverera lösningar med god kvalitet. Du behöver ha mycket god svenska i tal och skrift då detta krävs i kund/leverantörsdialoger samt i arbete med en komplex systemdokumentation.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är 2019-03-24. Välkommen med din ansökan.
För mer information kontakta enhetschef Fredrik Höher 070-682 27 61. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 010-24 242 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel. 010-24 265 54.  Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Systemtekniker Servrar och applikationer Tillbaka till lediga jobb