Vårdenhetschef

Barn- och ungdomsmedicinska kliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi förstärker vårt team med ytterligare en vårdenhetschef till barnvårdsenheten! Tycker du det låter spännande att arbeta i ett delat ledarskap så är du välkommen att söka till oss.

Vi söker

Vi söker en vårdenhetschef som tycker det är stimulerande att jobba i en akutverksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare på barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Jönköping.

Du är legitimerad sjuksköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av akutsjukvård, men framförallt ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Nuvarande vårdenhetschef besitter stor kunskap om verksamheten och tillsammans med din bredd och erfarenhet gällande ledarskap ser vi att ni tillsammans kommer att bli ett vinnande team.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett delat ledarskap med nuvarande vårdenhetschef på vår välfungerande barnvårdsenhet. Tillsammans leder ni en grupp om ca 60 medarbetare. Vi ser att ett delat ledarskap skapar en bättre arbetssituation och ger goda förutsättningar för att vara chef under en längre tid. Det ger också möjligheter till att effektivisera och utveckla verksamheten med ett större fokus på strategifrågor.

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter samt goda möjligheter att bygga på dina kunskaper via våra internutbildningar för chefer.     
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tillsammans med din chefskollega arbetar ni i team och ansvarar tillsammans för kvalitets- och utvecklingsarbetet. Ni har ett gemensamt ansvar för personalrekrytering, medarbetar-, utvecklings- och lönesamtal liksom för arbetsmiljö, ekonomi, miljö- och kvalitetsresultat. En viktig del i chefsrollen är att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus.

Till ditt stöd finns ytterligare nära samarbete med klinikens övriga chefer samt verksamhetschef. Du ingår i klinikens ledningsgrupp vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du en person med stort intresse av samarbete och samverkan. Du utmanas av snabba förändringar och är öppen för framtidens nya arbetssätt och lösningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne och med vilja och nyfikenhet att lära mera. Vi arbetar aktivt utifrån FN:s barnkonvention och NOBAB:s standard för barn på sjukhus (NOBAB är en ideell förening som arbetar för barn och ungas rättigheter och behov inom hälso- och sjukvård). Teamarbete runt barn och familjer med ett person- och familjecentrerat förhållningssätt är viktigt.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Maria Ekelund, 010 242 22 10. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Tanja Lazic, 010 242 22 70. Facklig företrädare för Kommunal är Inger Boij Persson, 010 242 22 70. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb