Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet A, Höglandssjukhuset Eksjö

Den 23 oktober 2018 startades medicinsk vårdenhet A/GAVA (geriatrisk akutvårdsavdelning) åter upp med åtta vårdplatser på Höglandssjukhuset. Där får äldre, sköra och multisjuka personer en vård som är inriktad just på dem. Vi som arbetar på medicinsk vårdenhet A ser fram emot den fortsatta uppbyggnaden av en ny vårdenhet med bästa möjliga arbetssätt med de livserfarna patienterna i centrum. Det ger oss glädje.

Vill du vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vårdenheten med möjlighet till nytänk och förändring? Vill du också känna glädje över att hjälpa äldre personer som har stora behov av vård och se responsen i deras ögon? I så fall tycker vi att du ska söka jobb hos oss.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyutexaminerad eller rutinerad, och som vill arbeta med geriatriska patienter. Eftersom omstarten av den geriatriska vårdenheten i höstas söker vi dig som vill bidra med nya idéer kring hur vi kan arbeta för att patienterna ska få bästa möjliga vård och känna sig trygga, både under och efter att de har varit inlagda hos oss. Hur vill du att vårdenheten ska fungera? Berätta! Om du börjar arbeta hos oss kommer du att kunna påverka arbetsplatsen, din egen vardag och den vård vi ger. Tillsammans bygger vi upp en verksamhet så att den blir så bra som det över huvud taget är möjligt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig som är legitimerad sjuksköterska en tillsvidareanställning på heltid (eller sysselsättningsgrad enligt önskemål) med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuell.

På medicinsk vårdenhet A arbetar vi tillsammans för Esther, som är en symbolisk person med komplexa vårdbehov som kräver integrerad vård och samordning mellan sjukhus, primärvård, hemvård och omsorg. Vi arbetar för en helhetssyn på personen. Med hjälp av alla de styrkor som finns i våra tvärprofessionella team jobbar vi tillsammans och strukturerat med våra processer.

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Du får också tillgång till en mentor på arbetsplatsen. Om du är ny får du delta i regionens fördjupade introduktionsprogram för nya sjuksköterskor - RUI. Det ger dig bra förutsättningar att komma in i ditt arbete och träffa nya sjuksköterskekollegor. Här kan du läsa mer! 

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska innebär ditt arbete att du planerar, leder och organiserar det nära omvårdnadsarbetet tillsammans med patienten och övriga professioner.
Att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som nödvändigt och en självklarhet på vår arbetsplats. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden.

Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktig del i ditt arbete. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du intresserad av att arbeta med patienter inom medicin och geriatrik. Du uppskattar den kontinuitet som finns inom geriatriken – detta är inte de korta puckarnas verksamhet, utan här arbetar vi mer med helheten kring patienten. Samtidigt trivs du med att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut. Du behåller lugnet i stressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.
Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om tjänsten och vår verksamhet, kontakta vårdenhetschef Annica Mathson Berg, 010-243 57 57. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Estehag Johannesson, 010-243 45 68.

Sista ansökningsdag är den 14 mars 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb