Uroterapeut/sjuksköterska

Hjälpmedelscentralen, Jönköping

Vi söker

Hjälpmedelscentralen i Region Jönköpings län har fått utökat uppdrag inom området inkontinens och behöver därför specialistkompetens.
Vi söker dig som är uroterapeut eller legitimerad sjuksköterska med kompetens och erfarenhet inom inkontinensområdet. Du ska ha några års erfarenhet från kliniskt arbete. Vi ser gärna att du har ett administrativt intresse.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.

Det här får du arbeta med

På Hjälpmedelscentralen kommer du att ingå i team med andra yrkesgrupper och vara en del i Hjälpmedelscentralens verksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår att ge råd och föra dialog med förskrivare och annan vårdpersonal. En viktig del är att utbilda och informera inom området. Du deltar även i upphandlingsarbetet av aktuella produkter och följer upp förskrivningsmönster mm. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och utveckla området vad gäller process, kompetens och kostnadseffektivitet.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du har en hög känsla för service och att du har ett gott bemötande som präglas av intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar och du anpassar ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren. Du tar egna initiativ, är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Marika Byrd, tfn 010-242 87 15. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ulrika Lagerqvist Eriksson, tfn 0703-252 773.
Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast den 31 mars. I denna rekrytering arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan annonstiden har gått ut.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Uroterapeut/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb