Specialist-/ST-läkare

Ögonmottagningen, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och vill få möjligheten att arbeta på Sveriges bästa sjukhus!

Specialistläkare
Du är legitimerad specialistläkare inom ögonsjukdomar. För att trivas hos oss har du lätt för att samarbeta med andra och vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, kreativitet, engagemang och flexibilitet. Du ser att patienten och dennes behov är i centrum.
Vi har ett gott samarbete med de övriga ögonmottagningarna inom Region Jönköpings län.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ST-läkare
Vi följer ett strukturerat utbildningsupplägg för ST-läkare enligt nationella riktlinjer och du får goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi har ST-samarbete med övriga regionskliniker med gemensamma utbildningar med mera. På mottagningen arbetar fyra ögonläkare varav två är specialistläkare och två är ST-läkare. Vi utför cirka 650 kataraktoperationer och har ungefär 21 000 patientbesök per år.

Vi erbjuder dig

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Mottagningen har en bred verksamhet som omfattar allmänoftalmologi med jour dagtid, medicinsk retina, kataraktoperationer, extraokulära operationer och glaukom. Möjligheter till egen forskning är goda.

Region Jönköpings län har en egen aktiv forskningsorganisation, Futurum. Du kan läsa mer på deras hemsida: http://plus.rjl.se/futurum.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad läkare. För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självgående och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
För dig är förändringar en möjlighet till förbättring och utveckling och vi ser gärna att du vill vara med och utveckla våra arbetsmetoder och genom din kompetens bidra till att driva mottagningen framåt.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor eller funderingar kontakta gärna verksamhetschef Susanne Kauppinen Svensson, 010-244 74 63 alt. susanne.svensson.kauppinen@rjl.se
Facklig företrädare för Läkarförbundet Anders Ramsing, 010-244 72 17 .

Sista ansökningsdag är 7 april 2019.

Varmt välkomen med din ansökan!

Vi undanbeder oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialist-/ST-läkare Tillbaka till lediga jobb