Sjuksköterska

Infektionsklinikens vårdenhet Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vill du bli en del av ett härligt team och dessutom få arbeta med patienter med infektionssjukdomar? 

Vi söker

Vi söker en engagerad sjuksköterska som vill jobba natt på vår vårdenhet. Nattjänstens tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på en arbetsplats med hög trivsel. Det bästa med att arbeta på infektionskliniken är det stimulerande och omväxlande arbetet kombinerat med ett bra stöd från kollegor samt möjligheten att utvecklas inom infektionssjukdomar. Vi erbjuder helt enkelt  en god arbetsmiljö! Vi erbjuder alltid en anpassad introduktion och brevidgång utifrån dina erfarenheter. När det gäller en nattjänst så kan det lite beroende på din erfarenhet  innebära att du till att börja med arbetar på dagen under en period. Vid tjänstgöring natt inom Region Jönköpings län får du dessutom ett tillägg på 6 000 kronor baserat på heltid samt en arbetstidsförkortning till 34 timmar per vecka. Som anställd i Region Jönköpings län har du fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

"En tydlig känsla av att vi alla strävar mot samma mål -att göra vårt allra bästa för våra patienter varje gång". Anna-Carin Hegenlid, specialistläkare

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska arbetar du med en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, observation, läkemedel och samarbetsfrågor kring patienter med olika infektionsdiagnoser och varierande omvårdsbehov. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att kommunikation är en mycket viktig del i ditt arbete. Vi arbetar i team med olika professioner och tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för ett gott samarbete inom kliniken. Som sjuksköterska leder och fördelar du arbetet i teamet. Våra patienter är ibland mycket svårt sjuka i exempelvis sepsis och kräver omfattande akuta åtgärder från dig och dina kollegor.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ser vi att du har hittat en trygghet i din roll som sjuksköterska. Du kan ta ansvar för att planera och prioritera ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en empatisk förmåga och ett gott bemötande gentemot andra människor. För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och ha högt arbetstempo när så krävs. Vi ser gärna att att du är van vid att arbeta i journalsystemet Cosmic. Vi lägger också stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värderar goda medicinska resultat, ett personcentrerat arbetssätt och möjlighet för medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete. Klinikens mål är att ge en god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande med patientens behov i centrum.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Åsa Hjalmarsson, 010-242 59 64, eller av vårdenhetschef Hannah Henriksson, 010-242 21 26. Fackliga upplysningar lämnas av Hanna Ekberg, 010-242 21 39.

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb