Områdeschef läkare röntgen

Röntgen Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Drivs du av att inspirera, motivera och ge dina medarbetare möjlighet att utvecklas? Brinner du för röntgen?
Då kanske det här är tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker en områdeschef för läkargruppen på röntgen Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Chefstjänsten är ett förordnande som även innefattar kliniskt arbete som läkare. Start 1 oktober 2019 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande och utvecklande miljö. Du får ta del av en välplanerad individuell upplärning samt ett brett utbud av interna utbildningar, bland annat en gedigen ledarskapsutbildning.

 Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Som områdeschef har du det operativa ansvaret för områdets produktion- och kapacitetsplanering. Detta innebär ekonomi- och personalansvar för cirka 25 specialister och 10 ST-läkare. Du leder tillsammans med övriga områdeschefer verksamheten på Ryhov, ser till att mål uppfylls och att beslut som fattas genomförs och följs upp. Du arbetar också tätt ihop med områdeschefer läkare i Eksjö och Värnamo.
En viktig del av arbetet är att inspirera, motivera och ge medarbetare möjlighet att utvecklas. Du ingår i röntgens ledningsgrupp och tillsammans med övriga områdeschefer i länet är du ett viktigt stöd till verksamhetschefen. Tillsammans driver ni röntgens utvecklings- och förändringsarbete i enlighet med verksamhetsplanen.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg, stabil och skiljer på det personliga och det professionella. Du har förmågan att skapa engagemang och delaktighet och är kommunikativ.
Ditt arbetssätt är strukturerat och du styrs av mål- och resultattänkande, där du arbetar med att lösa komplexa frågor. Du är personen som förblir motiverad och effektiv med fokus på målet.
Vidare arbetar du bra tillsammans med andra människor där du bidrar med din smidighet och lyhördhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då verksamheten är regionövergripande förekommer resor och därför är B körkort ett krav.

Detta värderar vi högt

Du är läkare med erfarenhet av radiologi. Då röntgen är en utvecklingsintensiv verksamhet ser vi gärna att du trivs att arbeta i sådan miljö och att du brinner för röntgen lika mycket som vi!

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef för röntgen Oskar Löfgren 010-242 24 38.
Facklig representant för Läkarföreningen är Cecilia Enell, 010-242 91 77.
Sista ansökningsdag är den 1 april. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Områdeschef läkare röntgen Tillbaka till lediga jobb