Biomedicinsk analytiker

Klinisk Fysiologi, Jönköping

Är du vår blivande kollega?

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker med erfarenhet till vår personalgrupp på klinisk fysiologi i Jönköping. Vi erbjuder dig ett stimulerade arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet. Tjänsten är på heltid, dagtid och provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerade arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet.

Om du blir anställd i Region Jönköpings län så kommer det finnas en hel del förmåner som du kommer att kunna använda för att bibehålla en god hälsa. Vi har tillgång till gym, restaurang, fri öppen sjukvård, ta del av personalklubbens aktiviteter så som resor, utflykter eller andra liknande gemensamma aktiviteter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Du kommer att självständigt få arbeta med bland annat neurofysiologi (neurografi och EEG) samt ultraljud kärl och arbetsprov. Meriterande är erfarenhet inom området.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i team där alla tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och mot verksamhetens mål. Även om du arbetar i ett team behöver du kunna jobba självständigt och ta egna initiativ.

Klinisk fysiologi utvecklas ständigt och för att du ska trivas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklande miljö där du förväntas att arbeta med förbättringsarbete för att höja kvalitén och förbättra flöden på arbetsplatsen.
Det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat arbetssätt och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är flexibel och självgående, vilket betyder att du driver processer framåt och ser möjligheter i en förändring. Vidare är du medveten om mål och kvalitetsstandard tillsammans med en pedagogisk insikt och alltid ser till patientens bästa.

Detta värderar vi högt

Vi uppfyller högt ställda krav på undersökning- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Därför är vi stolta över att klinisk fysiologis ackreditering bygger på standarden SS-ISO/IEC 17025:2 017, EA-2/15, STAFS 2015:8 och STAFS 2011:33

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa områdeschef, Eva Niklasson, 010-242 90 69, 076-127 31 19, facklig företrädare för Vårdförbundet, Johan Wedenfelt, 010-242 34 20. Sista ansökningsdag är fredagen den 29 mars.

Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb